Zwangerschapsyoga 
 
Boek nu online!
 
Boek nu een proefles

Yoga Docent Serifa van Bemmel heeft bij  Saswitha, een 4-jarige opleiding van Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven de module Zwangerschapsyoga afgerond en geeft deze nu ook bij De Zonnecirkel.
 
De yogalessen voor zwangeren staan in het teken van de zwangerschap, het contact maken met je kindje en vormen een voorbereiding op de bevalling. Zwanger zijn brengt veranderingen met zich mee, fysiek, mentaal en emotioneel.

 

 
Tijdens de les wordt hier in alle opzichten aandacht aan besteedt. Je kunt beginnen vanaf week 14 van je zwangerschap en doorgaan tot aan het einde. Dit is nodig om de adem-, ontspannings- en concentratieoefeningen aan te leren en het eigen te maken zodat je tijdens de bevalling weet wat je moet doen en voelen.
 
Je kunt elk moment instromen en doorgaan tot vlak voor de bevalling. Je hoeft niet eerder aan yoga te hebben gedaan.
 
De lessen bestaan uit lichaamshoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen en worden afgesloten met een ontspanning. 
 

 

 
Ook de partners worden bij de lessen betrokken door iedere laatste les van de maand mee te doen. Partners leren op praktische wijze de zwangere tijdens de zwangerschap en bevalling te ondersteunen.
 
Je kunt gebruik maken van de yogamatten, kussens en dekens van De Zonnecirkel. Wel is het prettig een grote handdoek mee te nemen voor op je matje. De les is in makkelijk zittende kleding en op blote voeten.
 
 
 
De lessen zijn op donderdagavond van 18.30-19.45 en worden gegeven door Serifa.

Kosten: 125 euro voor 10 lessen via een strippenkaart.