Afbeelding invoegen 
 
Mijn eerste yogales volgde ik ruim10 jaar geleden en yoga heeft mij daarna nooit meer losgelaten. Naast een gunstig effect op mijn lichaam, geeft het mij rust, maar ook energie.
 
Na een aantal jaren recreatief yogalessen gevolgd te hebben ben ik op zoek gegaan naar verdieping. Bij Saswitha Opleiding voor Yoga en wijsbegeerte in Bilthoven heb ik dit gevonden. Saswitha yoga is een vorm van Hatha yoga waarbij bewust gebruik wordt gemaakt van de adem. De asana’s worden uitgevoerd op de ritme van de adem.
 
Bij De Zonnecirkel geef ik zwangerschapsyoga volgens de Saswitha methode. Zwangerschapsyoga is een unieke vorm van zwangerschapsbegeleiding waarbij yoga wordt toegepast op de zwangerschap en bevalling. Het is dankbaar de zwangeren bij te staan bij hun transformatie tot het moederschap.
 
Zonder adem geen yoga. Tijdens de yogales wordt veel aandacht besteed aan de adembeleving. Met ademtherapie begeleid ik mensen hun adem ruimer te maken en te verdiepen.
 
Naast de yoga geef ik ook ayurvedische massages op de traditionele Indiase manier.
Yoga is voor mij een manier om in contact met het lichaam, de adem te laten stromen, spanningen los te laten, rust en ontspanning te vinden in de drukte van alle dag.
 
Ik wil mijn yogabeleving delen met anderen.