KINDERYOGA, CURSUS VAN 6 WEKEN

Kinderyoga is een bijzondere vorm van yoga. Deze yogavorm is aangepast aan de belevingswereld van kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Een kind ontwikkelt zich door spelenderwijs te ervaren. Kinderyoga speelt hierop in en geeft de mogelijkheid om het bewustzijn en zelfvertrouwen te vergroten. Door yoga leren ze zichzelf beter kennen en leren ze zich te ontspannen. 
 
Afbeelding invoegen


Thema:
Iedere les bestaat uit een thema. Bijvoorbeeld: een seizoen, een land, strand, edelstenen, indianen of krachtdieren. Hierin komen iedere keer verschillende onderdelen aan bod, zoals yogahoudingen, zingen, dansen, yogaspel, massages, ademhalingsoefeningen, visualisaties, ontspanning en mindfullness en creatieve opdrachten. 


De kinderen nemen zelf een handdoek mee om op te liggen. Het is prettig om warme sokken en gemakkelijk zittende kleding, zoals een joggingbroek of een legging, te dragen.

 
Afbeelding invoegen

Docente: Tineke Fleurke is al jaren basisschoolleerkracht. Vorig jaar heeft zij de specialisatie kinderyoga gedaan.
 
Afbeelding invoegen

Lesdata: 15, 22, 29 januari, 5, 12 en 26 februari 2020 (De laatste les wordt een les voor ouder en kind, niks leukers dan samen met je kind yoga doen!)

Tijden
Leeftijd: 4-8 jaar          15.30-16.30
Leeftijd: 9-12 jaar        17.00-18.00 uur
Kosten: €50 voor 6 lessen.

 
Opgeven via info@dezonnecirkel.nl
Of telefonisch/whtasapp: 06-19032716