Hoewel we er veel zin in hebben, valt het toch niet mee om de oude ruimte gedag te zeggen. We zijn nog hard bezig met inrichten in het nieuwe pand, en in de loop van de komende maanden zal het steeds completer gaan worden.


Wat vragen die gerezen zijn over de verhuizing:
1. Locatie:

Schepenen 9, op de 3e verdieping. Het is achter het station, naast de Hanzeborg. Naast de rechtbank staan nog 2 zwarte gebouwen en dan is het het gebouw dat het dichtste bij de Hanzeborg staat.

De ingang zit aan de achterkant van de parkeerplaats, bij een kleine deur.


2 Hoe groot is de ruimte?

We hebben de hele derde verdieping tot onze beschikking maar deze is verdeeld in vijf speelse ruimtes die we gaan inzetten als 3 yogaruimtes, woonkamer gedeelte en ruimte voor workshops en lezingen. Een van de grote ruimtes wordt van de Zonnecirkel. En er zijn vijf kleine afgesloten kantoorruimtes.

De kleinere kantoorruimtes worden gebruikt als massage ruimte, coaching ruimte, kantoor en opslag. Dus als je op de verdieping zit heb je het idee dat je in een kleinere ruimte aanwezig bent.

 

3 Waar kan ik parkeren/mijn fiets laten?

Ja, je kunt in de wijk gratis parkeren in de blauwe zone voor maximaal 2 uur. Overdag moet je je blauwe parkeerschijf neerleggen. Ze controleren erg vaak. ’s Avonds is er vrij parkeren.

 

Er is een overdekt fietsenhok voor de ingang, waar je je fiets kwijt kunt, en waar je ook kunt wachten eventueel. Het beste is wel om je fiets goed op slot te zetten omdat de deur van het fietsenhok tijdens de lessen open blijft.

 

4. Waar is de ingang/is er een lift?

Ja er is een lift en er zijn twee trappen. Er is één ingang, deze is aan de achterkant van het pand.


Let op

Vanwege de veiligheid en op verzoek van de andere bedrijven in het pand, mogen we de buitendeur niet open laten staan (helaas). We zullen dan ook een kwartier tot 5 minuten voor de les begint bij de deur staan om iedereen naar binnen te laten. Dan gaat de deur dicht. Als de deur dicht is, dan is de les dus al (bijna) begonnen en heb je de les gemist. Dus zorg dat je op tijd bent. 


5. Blijven de lestijden gelijk?

Nee, om elkaar zo min mogelijk te storen worden de tijden van de lessen van de zonnecirkel en de yogaboerderij gelijk. Er komt ook een half uur tussen de lessen zodat je na afloop van de les je rustig je spullen kunt pakken en als je wil nog wat thee kan drinken en we naar beneden gaan en de nieuwe groep naar boven kan komen.