Datum/tijd Zaterdag, 13 april -  10.00-12.00
Kosten   €30
Opgeven?
Via info@dezonnecirkel.nl of 06-19032716
Waar? De Zonnecirkel 

In deze workshop maak je nader kennis met Ayurveda. Wat is het precies en vooral wat kun je ermee. 
Iedereen heeft het druk met werk en andere dingen. Niemand heeft (meer) tijd om ’s avonds nog eens anderhalf uur in de keuken te staan om uitgebreid te koken. Niemand heeft (of neemt) tijd om de ochtenden goed te beginnen door eerst een uur bezig te zijn met een ochtendroutine voor jezelf.

Gelukkig hoeft dat ook niet. 
In deze workshop, die bestaat uit 3 delen, maar ook heel makkelijk afzonderlijk te volgen zijn, leer je welke kleine en simpele aanpassingen in je levensstijl of eetwijze al een groot verschil in je welzijn kunnen maken. 

Deze keer gaat het over Vata, wat is dat nou precies, hoe werkt dit principe in je lichaam. Hoe weet je of je vata bent of hebt en hoe kun je ermee omgaan zodat het niet uit balans gaat en als het uit balans mocht zijn, hoe je het dan weer in balans kan brengen,  door middel van yogahoudingen, een aanpassing in dieet en levenswijze. Als je (wel eens) last hebt van slapeloosheid, wisselende energie, droge huid, koude handen en voeten of totale lamlendigheid zoals burnout, dan is deze workshop voor jou.