Ander nieuws
 
Prijswijziging
Na al minstens 6 jaar hetzelfde abonnementstarief gehanteerd te houden, kom ik er nu niet meer onderuit.
De lesgelden gaan met ingang van 1 maart iets omhoog.
De hatha yoga wordt 45 euro per maand
Poweryoga 37 euro per maand
Ciritical alignment yoga 37 euro per maand.
Privélessen 55 euro per uur

De kortingen blijven hetzelfde, dus als je 2x in de week komt, dan krijg je op de 2e les 40% korting. Leden uit hetzelfde gezin krijgen 15% korting.

Iedereen bedenkt tegenwoordig zijn eigen stijl yoga en natuurlijk kon ik niet achterblijven! Op de maandagavond kun je terecht voor een Hatha Yoga Plus les. Deze les wordt gegeven door Anita. Bij de plus les worden er aan het begin ook de tools gebruikt van de Critical Alignment yoga, maar is er wel voldoende ruimte voor ontspanning.
Informatie op het lesrooster

Yogavakantie: In juli 2017 gaat mijn eerste echte yogaweek van start. Deze week is op basis van Critical Alignment Yoga en zal in TsjechiŽ gegeven worden. Meer informatie in de volgende nieuwsbrief. Heb je interesse, laat het alvast weten.

De Praktijkruimte aan de donaustraat 176 is ook te huur voor therapeuten of coaching. Ook voor beginnende therapeuten zijn er gunstige tarieven. Stuur voor meer informatie en tarieven een e-mail of bel me.

Workshop reflectief schrijven: Els Brouwer gaat een workshop helend schrijven plannen bij De Zonnecirkel. Ze noemt het een "mijnenveld voor het ego en een wandelpad voor de ziel". Schrijven schept orde in de veelheid van gedachten en gevoelens. Zo worden draden van verbinding gesponnen: verbinding met jezelf, met het leven, met je motieven, je ontwikkeling, je lot en ook verbinding met de ander. Met je pen als gids openen zich luikjes naar vergeten herinneringen, verrassende inzichten en (nog) niet beantwoorde vragen.

Integrale Yoga: Bij voldoende animo gaat Desiree van der Pal beginnen met integrale yogalessen op de maandagmiddag van 13.30-14.45 uur.

Critical Alignment Yoga: Ook staat er een nieuwe les Critical Alignment Yoga gepland door Anja op de woensdagochtend van 10.30-11.30. Bij voldoende aanmeldingen gaat deze les ook van start.

Yoga voor je rug: In januari start er ook weer een nieuw blok van de speciale yogatherapie voor je rug. Voorafgaand aan deze lessen doen we een persoonlijke intake. Deze lessen zijn in kleine groepjes en worden gegeven op vrijdag van 10.45-11.45 en eventueel ook op vrijdag van 19.45-20.45 uur.

Heb je interesse in een les of workshop, geef het dan door via de mail (info@dezonnecirkel.nl) of per telefoon (06-19032716)
 
(Terug naar Home)